Coaching/counseling voor jou

Ik geef jou snel en diep inzicht in waarom je doet wat je doet.

Je merkt dat je in verschillende situaties steeds dezelfde problemen tegen komt. Je voelt dat je niet doet wat je wilt doen en je wilt wel iets veranderen, maar je weet niet wat je dan wél wilt en al helemaal niet wat je dan moet veranderen in je gedrag of je leven.

Je wilt weten hoe je dat kunt doorbreken. Je wilt beter naar jezelf leren luisteren en meer grip krijgen op wie jij echt bent. In warme, informele en rake gesprekken geef ik je handvatten jouw persoonlijke magie te hervinden en een leven te gaan leiden dat bij je past. Door mijn persoonlijke aanpak komen we snel tot de kern, op die manier krijg je onmiddellijk voor jou waardevolle inzichten.

Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen jezelf echt te begrijpen? Neem dan contact met me op. Natuurlijk maken we eerst vrijblijvend kennis. In dat gesprek kijken we of we bij elkaar passen en kan ik je al waardevolle tips geven waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt.

Telefoon: 06 27 29 51 15
E-mail: hallo@jackles.com
Of ga rechtstreeks naar mijn agenda en plan een afspraak in.

Persoonlijke coaching

Speedcoaching

COVID-19