Verder voor jou: coaching

Wie en wat jij bent doet ertoe. Wat jij wilt is belangrijk. Het is tijd om meer te gaan doen van wat jij vindt dat je moet doen.

We gaan jouw verhaallijn terugvinden!

“Is dit alles?” “Wat wil ik eigenlijk?” “Wat kan ik nog meer?” Achter al die vragen schuilt een verhaal. Een verhaal waar we samen de lijn van terug gaan vinden. Zodat jij ermee verder kunt, op jouw manier, vanuit jouw hart. Zodat je aardiger kunt zijn voor jezelf. En beter begrijpt waarom je doet wat je doet, en bent wie je bent.

Word (weer) wie je bent

Ja. Maar dan heb je wel iemand nodig die de vraag achter jouw vraag hoort, en ook de vraag die daar nog achter zit. Iemand die jou die lastige vragen durft te stellen. Die jou durft te laten kijken naar die kanten van jezelf die je nog helemaal niet kent. Iemand waarmee jij erachter kunt komen wie je echt bent, en dat ook kunt en durft te zijn. Die persoon heb je hier gevonden!

Waar wil je het over hebben?

We kunnen over verschillende aspecten van jouw leven in gesprek gaan met elkaar. Meer over wat je kunt verwachten vind je hier.

Samen geven we jouw verhaal een nieuwe draai

In een persoonlijk gesprek komen we snel tot jouw kern. Zo kun je binnen de kortste keren een nieuwe draai geven aan je verhaal. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Kost je niks!