COVID-19

Voorheen een lekker biertje (voor wie ervan houdt natuurlijk), nu een woord waar veel mensen het op een onprettige manier benauwd van krijgen. Sinds maart 2020 is er veel veranderd in de samenleving zoals we die kennen. Evenementen vinden geen doorgang of vinden plaats in aangepaste vorm. Mensen raken hun (flex)baan kwijt. Mensen werken thuis.

Mensen zijn bezorgd, onzeker en soms ook bang. Voor iedereen die zich bezorgd, onzeker of bang voelt naar aanleiding van COVID-19, of corona, bied ik coaching en psychische hulp.

Corona-angst

Soms ben je zo bang dat je besmet raakt met het nieuwe coronavirus dat je zelf niet meer naar de supermarkt durft te gaan. Laat staan dat je naar een café of restaurant wilt. Sommige vrienden en kennissen vinden dat maar overdreven. Zij lijken zich nergens meer wat van aan te trekken en jij voelt je buitengesloten en anders omdat jij af en toe de deur niet eens uit durft uit angst voor besmetting. Daar wil je natuurlijk met iemand over praten…

Genezen, maar niet beter

Je bent besmet geweest met COVID-19 en je was er goed ziek van ook. Gelukkig ben je inmiddels ‘coronavrij’. Maar het voelt niet goed. Je voelt je niet veilig. Je bent bang om nog eens ziek te worden. Of je bent zelfs nog helemaal niet overal vanaf: je bent nog steeds moe en kortademig. Maar de mensen om je heen verwachten van je dat je weer ‘normaal’ doet, want “je bent toch beter?” Er lijkt niemand te zijn die ook maar probeert te snappen hoe jij je voelt.

Werk en privé voelen niet meer als gescheiden

Sinds halverwege maart ben je vooral thuis: niet alleen buiten werktijden, maar ook daarbinnen. Want we moeten zo veel mogelijk thuis werken. Logisch en begrijpelijk. Maar niet altijd fijn. Want waar naar kantoor toe gaan en daarna weer thuiskomen zorgden voor een natuurlijke scheiding tussen werk en privé, lopen die dingen nu in elkaar over. Je hebt niet meer echt het gevoel dat je je los kunt maken van je werk. En soms voelt het alsof je thuis een beetje zit te niksen aan je werkcomputer. Hoe zorg je ervoor dat je leven weer een beetje voelt zoals vanouds?

Dit kan ik voor je betekenen

Naast een luisterend oor heb ik, als je dat wilt, ook praktische tips voor je. Bel me (06 27 29 51 15) of stuur me een mailtje (hallo@jackles.com). De eerste kennismaking is sowieso gratis. We vinden samen een manier om tot een goed gesprek te komen. Je staat niet alleen!

Dit kost het

Na een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek betaal je € 85,- voor een counselingsessie van anderhalf uur. Misschien kom je in aanmerking voor vergoeding; kijk op deze pagina hoe dat in zijn werk kan gaan.