Gratis verder lezen

Je kunt gratis en voor niks een afspraak met me maken voor een vrijblijvende kennismaking. Maar je kunt ook gratis en voor niks dingen downloaden! Hieronder vind je wat ik je aanbied. Zomaar. En no strings attached natuurlijk.

Blogboek

Ik vind het zelf fijner om dingen van papier te lezen in plaats van op een beeldscherm. Daarom: mijn laatste 20 blogposts, gebundeld in een boekje. (Daarin kun je onder andere lezen dat ik het ook niet altijd meteen weet.)

Inspirerende quotes

50 inspirerende quotes van echt wijze mensen. Voor als je inspiratie nodig hebt, op andere gedachten gebracht wilt worden of gewoon om af en toe eens in te kijken.

The Road Not Taken

Mijn favoriete gedicht. Het raakt me elke keer dat ik het lees en het geeft me bezieling op momenten dat ik denk dat ik de verkeerde weg heb gekozen. Hopelijk prikkelt het jou ook!

Tips [binnenkort beschikbaar]

25 tips om erachter te komen wat je wilt worden als je groot bent

E-boekjes [beschikbaar vanaf de herfst]

E-boekje Jackles’ Verhaallijn(en)
E-boekje Klantenservice