Over Jackles

Jackles, dat ben ik. Jacqueline. Maar dan afgekort (Jacq/Jack), en met een beetje rock ’n roll (~les, als in Beatles). De 4 woorden die ik heb uitgezocht om mezelf voor te stellen zijn verderkijker, auteur, coach, bassist. Maar zoals je op mijn homepage al kon zien, dat waren niet de enige woorden die de revue passeerden toen ik probeerde mezelf even in een paar woorden te vatten. Een aantal andere woorden vond ik ook mooi, dus die krijg je dan ook nog van me:

Levensreiziger, ontdekker, doorbreker van gewoonten. Anti-bullshit. Fonkelend. Mazzelaar. Inspirator. Filosoof. Open, ontwikkelings- en mensgericht, praktisch, analytisch, integer, onafhankelijk.

Ik woon in een klein huisje uit 1930 in Tilburg met mijn rode Britse Korthaar kater Daley, ik hou van film en muziek, heb een talent voor het weer tot leven wekken van bijna gestorven kamerplanten en ik ben geïnteresseerd in mensen en in alles wat het leven biedt. Het goede en datgene wat we slecht plegen te noemen. Zon en schaduw. En in het verder brengen van personen, teams, organisaties en op die manier de hele wereld.

En ik ben geïnteresseerd in wat ik kan betekenen voor jou, je organisatie of je medewerkers. Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking: hallo@jackles.com of 06 27 29 51 15.