Verderschrijver

Horen, zien, proeven, ruiken, lezen, denken, filosoferen, schrijven. Niet altijd expres in die volgorde. Maar altijd open en eerlijk, vanuit ervaringen, instinct en ingevingen. Een andere manier ken ik niet. Verhalen, blogs, zelfs boeken.

Mijn blog

I'm a writer

Jaren geleden begon ik ooit met bloggen. Nee, ik bedoel echt: járen geleden. Mijn eerste blog, een soort van online dagboek, maakte ik in 2001, destijds nog handmatig, dus daadwerkelijk in zelfgeschreven HTML. In 2003 kwam de site web-log.nl, waar ik vervolgens mijn blog onderbracht. Op een dag ging web-log.nl op in WordPress, en tja, daar zit ik nu nog.

Hier vind je mijn blog, met schrijfsels vanaf 2003. Toen nog, zoals ik al zei, als een online vorm van een dagboek. Daarna meer een verhalenboek. En tegenwoordig vooral een plaats waar ik mijn beschouwingen als Verderkijker opteken.

Columns, interviews en redactie

Ik schrijf ook in opdracht. Ben je op zoek naar een columnist of redacteur? Of zoek je met spoed iemand die een interview af kan nemen? Bel me dan snel! Ik ben flexibel en mobiel en als het om schrijven gaat help ik je zonder meer dolgraag! Mijn telefoonnummer is 06 27 29 51 15. Tot gauw!

Schrijfsels van anderen

Kijk ook eens hier…

Je vindt een aantal dingen gratis op mijn site, op deze pagina. Daar staan ook sommige van mijn schrijfsels bij. Hopelijk vind je er inspiratie!