Wie ben ik?

Ik ben Jackles. Of Jacqueline. En ik wil jou jezelf (en misschien wel jouw omgeving?) van een andere kant laten bekijken.

Ik ben onconventioneel, anders, een vrije denker. En op die manier inspireer ik andere mensen, laat ik mensen voelen dat zij en hun plannen en ideeën ertoe doen. Dat wat zij willen belangrijk is. Dat ze mogen doen en denken wat onconventioneel is – want ‘conventioneel’ is ook maar een woord.

Ook gij, Brutus Jackles?

Zo zie ik eruit! Soms draag ik geen bril, dan zie ik er ook zo uit, maar dan zonder bril. ;)
Hi, it’s me!

Ze zeggen wel eens dat juist die persoon die een ander goed kan begeleiden iemand is die zelf coaching of counseling heeft gehad. Ik kan erover meepraten. Zelf ben ik ook meer dan eens begeleid en gecoacht in mijn leven. Niet alleen door mijn baas of directe omgeving, maar ook door professionele coaches en counselors. Het was lang niet altijd leuk en gezellig, kan ik je wel zeggen. Maar inmiddels ken ik mezelf door en door. En dat had ik echt niet willen missen!

In de afgelopen jaren merkte ik dat ik er enorme energie van kreeg om mensen te helpen met alle mogelijke vraagstukken die in de weg staan van een lichter leven en meer tevredenheid. Bij mijn werkgever besteedde ik dan ook al jaren veel aandacht aan coaching en begeleiding van anderen. Wel, ik vond het tijd dat ik dat 100% zou gaan doen (en niet als onderdeel van een heleboel andere werkzaamheden). Dus besloot ik op eigen benen te gaan staan.

Breng jezelf op andere gedachten!

Wat jij bent doet ertoe. Wat jij wilt is belangrijk. Wat jij wilt doen is niet onrealistisch, onhaalbaar of raar. Het is tijd om meer te gaan doen van wat jij vindt dat je moet doen. Het is tijd om jezelf en je wensen en verlangens serieus te gaan nemen!

Misschien ben ik wel de juiste gesprekspartner voor jou. Neem contact met me op voor een vrijblijvende (gratis) kennismaking!

Telefoon: 06 27 29 51 15
E-mail: hallo@jackles.com

P.S. Lees hier mijn favoriete gedicht, The Road Not Taken van Robert Frost. Ter inspiratie! 🙂