Stress, burn-out of bore-out

Je voelt je uitgeput en opgejaagd. Of je slaapt slecht. Je hebt nergens meer energie voor en wordt om het minste of geringste boos. Dan kan het zomaar zijn dat je een burn-out hebt. Of, als je werk doet dat niet uitdagend genoeg is voor je, een bore-out – dat geeft dezelfde symptomen.

We gaan op zoek naar wat er aan de hand is. Wat speelt er in je privéleven en op je werk? Hoe zit jij als mens in elkaar? Heb je stress? Waardoor komt dat? Wat is de oorzaak van je burn-out? Of is je werk zo weinig boeiend dat je lijdt aan een bore-out? Hoe herken je snel signalen bij jezelf en hoe ga je daar effectief mee om? En welke rol spelen je gedachten ten opzichte van je gevoelens?

Dit kunnen we samen bereiken

  • Regie pakken en voeren in je leven.
  • Inzicht in waar jij energie van krijgt.
  • Weten waar jij stress van krijgt.
  • Op tijd herkennen van stress.

Zo lang duurt het

Gewoonlijk bestaan een counselingtraject uit vier tot acht sessies van een uur. Maar hoeveel sessies we doen hangt helemaal van jouw wensen af. Het gaat immers om jou!

Zo meld je je aan

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan persoonlijk, maar ook telefonisch. Of online. Of zelfs per e-mail. Wat jij het makkelijkst vindt. Het gaat immers om jou. En het kost je niks.

Bellen gaat natuurlijk het snelst: 06 20 24 96 01. Maar je kunt ook een mail sturen naar hallo@jackles.com.